1. Модно шивашко ателие ,,Храбрият шивач“ предоставя информация за шивашки услуги на българския пазар.
 
2. Модно ателие ,,Храбрият шивач“ носи отговорност за възможни технически проблеми свързани с достъпа до информацията в сайта.
 
3. Модно ателие ,,Храбрият шивач“ не носи отговорност за пропуснати ползи или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.
 
5. Прочетената информация ще бъде в полза и услуга на всички потребители и посетители на сайта.
 
6. Модно ателие ,,Храбрият шивач“ има право да изпраща търговски съобщения, по смисъла на член 5 (ал. 1) от Закона за електронната търговия, с цел предоставяне на информация свързана с промени, поддръжка и нововъведения.
 
7. С направената поръчка в сайта декларирате, че сте прочели условията и правилата и сте съгласни с тях.
 
8. Модно ателие ,,Храбрият шивач“ си запазва правото да променя по всяко време условията за ползване и съдържанието на сайта, за което не носи отговорност, ако потребителят не се е информирал и прочел последния вариант на условията.
 
9. При поръчка потребителят трябва да предостави имена, телефонен номер и описание на услугата, която желае да му се извърши,ние гарантира, че няма да предоставя тези данни на други лица и че ще ги използваме единствено за да изпълним заявената шивашка услуга.
 
10. Всеки Потребител може да осъществи обратна връзка с Модно ателие ,,Храбрият шивач“ за да зададе въпроси, да прави предложения и да получава информация.

 

11. За да направи поръчка потребителят трябва да се обади на посочения номер на сайта и да посочи вярно попълнени данни за контакт ( две имена и телефон) и oписание на услугата, която желае да поръча.
 
12. Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, но се потвърждават и обработват в делнични дни от 9-00 до 17-00 часа Поръчки, получени с неверни или невалидни данни се анулират поради невъзможност за изпълнението им.